På festen ble det konsumert:
- 12 000 sosisser (små pølser)
- 10 000 skiver tunge
- 8 000 skiver roastbeef
- 5 000 skiver skinke
- 10 000 skiver svinefilet.
Kong Haakon VII var tilstede på feiringen og som jubileumsgave ga Spigerveket vannbassenget på Eidsvold Plass, populært kalt ”Spikersuppa” til Oslo Kommune.
Etter festen ble hallen tatt i bruk til det den egentlig skulel brukes til: Trekking av ståltråd. I store strekkemaskiner blir emner av rundstål trukket ned til gradvis tynnere dimensjoner - omtrent som å trille ut kakedeig: En stadig lengre og tynnere rull med ståltråd blir resultatet. Når dimensjonen er riktig sendes rullen med tråd til klippemaskinen som klipper ståøtråd til stift.
Produksjonen i denne hallen ble videreført etter Spigerverkets nedleggelse i 1989, drevet av et nytt selskap med samme navn. Produksjonen holdt det gående til 2010 da hallen ble revet for å gi plass til kontor og boliger.